Gott nytt år




ALLA BLOGG LÄSARE :)

Dagens outfit



Tröja från ENERGIE 
jens Emilio 
bälte svart bläck

Året som gått

  • Tänk vad året gått snabbt kan knappt fatta att jag hunnigt med
  • Tagit studenten
  • Lärt känna en massa underbara personer
  • Shoppat loss
  • Skaffat blogg
  • Varigt i boden
  • Varigt på Eftervals resa med MUF


Eftersom jag inte har så många bilder från det gångna året så  får detta duga . jag Lovar att jag ska lägga upp mer bilder på bloggen och att den ska bli ännu bättre :)

 


Gästbloggat

Har nyss Gästbloggat i Julias blogg :) kan varmt rekommendera den. Ni kan läsa den på  http://juliiakjellbergs.devote.se/blogs/7337487/mattias-gaestbloggar-.htm#WriteComment

Konstigt ?

När jag skulle hem igår hörde jag någon som va arg i vänthallen i Ängelholm. Det visade sig vara en gammal gubbe som ville ha en tidtabell som fanns för 3 år sen x) 

Film dax


Nu är det dags att kolla på film :) ska kolla på Bröderna karlsson :) 

tillbringat min dag i Båstad

Idag har jag tillbringat min dag i Båstad . Följde med min Bror på Moderat möte !  Nu blir det ringa Julia och sen kolla på någon bra film J i morgon ska jag shoppa loss :)


Bilder från igår :)

 

Båstad

I morgon blir det Båstad härligt fast hade varigt roligare på sommaren :) lägger snart in bilderna från igår.. ;)  Höres senare :)

Sjukt kul :)

Hade as kul igår först åkte jag Amanda,Fridolf och Sabina pulka eller vad man kan kalla det. Sen drog vi tillbaka till Amanda och kolla på film sen kom Dennis och Sandra tack för en hel rolig kväll :)  ska lägga in bilder för igår senare nu ska jag sova


pulka med dom bästa :D

Hej alla  trevliga bloggläsare !  nu sitter jag Amanda , Fridolf,sabina och ska snart käka godis . Va nyss ut och åkte punlka :D


Film :)

nu ska jag till Amanda I och kolla på film med fridolf :)  lägger upp bilder när jag kommer hem :)


Engelska !!

Nu har jag gjort mitt muntliga prov i Engslaka A. Fick G och är mer än nyd, nu behöver jag bara klara slut provet sen har jag Godkänt :) Ikväll blir det möte med Muf ( Moderaternas ungdoms förbund ).

Tips & råd !

  •  Vänta lite att shoppa. Dom sänker oftast priserna för varje dag som går.
  • Ta inte det första bästa .
  • Bestäm innan vad det är du vill köpa.


Själv ska jag shoppa på Tisdag med mina kompisar :)  Då finns det oftast mycket mer på Rea .


Danmark



Rådhuset Danmark fick vet veta det tack vare  Bill jag viste inte ens att detfanns ett rådhus i Danmark :)

På väg till Lalandia med dom bästa :)

Dagens outfit



Stickad tröja från Lylen &scott
skjorta från reply
chinos från boomerang
strumper boomerang



Mellandags rean :)

Nu blir det dra till mellandags rean och införskaffa sig en ny kamra slad :) 

A walk to remeber

Kollade nyss på en sjukt bra film A walk to remeber (finns på youtube)   :) ni måste bara ses den.. Nu funderar jag på att beställa något att äta . är det öppet på pitzzerierna idag?

Tog taxi




Vad gör man inte för att få fira jul Hemma istället för att sitta fast i ett annat land :)

Annandag Jul

Hejsan bloggen! Idag är det annandag jul och jag är förkyld men det stoppar inte mig! Jag ska till El-Giganten i morgon och införskaffa mig en ny Kamraslad. Hade ni en bra Julafton?   Det hade iaf jag hoppas ni får bra dag :)  Jag måste bara tacka för alla fina kommentarer . :)


Iphone

Kan vart rekommendera iphonefix.se  . Behöver du laga din iphone    så använd dig av dom de är både billiga och proffsiga


kamra :)

Hoppas jag får en kamraslad så jag kan lägga in alla bilder :)  jag fick en kommentar innan om just det... jag lovar om jag inte får en idag ska jag löpa en :)  Hoppas ni tycker om bloggens nya utsende :)


GOD JUL

Idag är det Julafton  tänk vad tiden går snabbt! Känns som om det var igår jag tog studenten :)  Hoppas ni alla får en riktigt god jul :)

Julafton

Nu är det Julafton :) och jage så grymt shopping suge! Längtar tills mellandags rean :) då jag och mina underbara kompisar ska shoppa loss :)

Telenor

Var inne på Telenor igår för jag skulle förlänga mitt abonnemang. Och tror ni inte värdens gnälligaste käring står där inne och skäller på försäljaren för han gjorde fel.    Hon skulle ladda på 3 olika nummer med 100kr på två och 150 på ett men han råkade ladda på 150 på fel nummer.   Fattar hon inte att vi alla gör fel någon gång …  


Plugg... hatar uppsatser !!

Idag är det plugg som gäller måste verkligen hinna klart med min uppsats som ska vara inne i morgon. :)  Sen blir det en snabb vända upp till stan och köpa de sista julklapparna . :)


Ung och Bortskämd

Hejsan  Nu blir det Kolla på sista avsnittet av UNG & BORTSKÄMD jag tyckte Daniel Afshinnejad  var en värdig vinnare  sen blir det hyra film :)


Dagens outfit

Blå vid skojrta från bläck 
slitna  jens  från bläck
raggsockar :D


Snart får jag min kamra då ska jag börja lägga in bilder istället för att skriva :)

Fullt upp

hejsan alla trevliga personer där ute :)  idag har jag varigt i malmö . Var hur svårt som helst att få tag på en Taxi men lyckades.  Jag och brosan drog till när vi har varigt på iphon fix som är en jätte bra affär .  Drog vi till Entre och sen vidare och käkade sen tillbacka sen taxi tillbaka :)

Malmö

Nu bär det av till malmö ska snart ta tåget .  Blir att ta en fika och uträtta lite ärenden :) 


Godnatt :)

Nu ska jag sova upp tidigt ta tåget till Malmö. Godnatt alla trevliga bloggläsare

Tack :)

Tack Fridolf och Amanda för en trevlig kväll :)  har varigt i Helsinborg och lund idag . I morgon blir det Malmö.  :)  nu blir det snart att sova för ska ju upp pigg och vaken i morgon tar tåget vid 8-9 någon gång .. 

Hässleholm-Lund -Helsinborg-Hässleholm

hej alla bloggläsare  nu drar jag till lund sen vidare till Helsinborg :) ikväll blir det käka med fridolf och amanda . :)


Frisk :)

Hejsan alla blogg läsare :)  idag mår jag bättre tack vare mycket sömn  och lite att göra.. Tack Fridolf och Amanda för den trevliga pratstuden i går :)  imon kort kommer min blogg bli snygg och kommer ha den snyggaste designen av alla kill bloggar.

Se & Hör

Hejsan bloggen.  Nu har jag käkat rån och duktigt choklad mjölk  välbehövligt!  Ligger och läser Se & Hör brukar inte läsa såna skvaller tidningar men vad gör man inte när man har tråkigt :)


sjuk ..

Hejsan bloggen ! Idag är jag sjukare än igår.. Jag tycker inte om att vara sjuk :/  Hoppas jag mår bättre  i morgon :)  Nu blir det lite välbehövlig vila .. :)

ide?

Jag hatar att vara förkyld :/  ... Nu har jag kollat på film :)  någon som har någon ide vad man kan hitta på när man är sjuk ?


Otrevin !!

Måste säga en sak Otrevin Yeeee !!! Det räddade verkligen min dag! Nu ska jag sätta mig frmför Tvn och kolla på  filmen kick ass :) 

Problem !

Hejsan bloggen :) hade sjukt kul igår! Men det straffar sig att gå utan mössa och nu  är jag  förkyld :/  . Men där har vi problemet! om man går med mössa förstör man håret och om man inte har mösa ja då blir man förkyld. Så hur ska man göra tänkte att ni kunde hjälpa mig . :)?  

Avslutning med ungdomsgruppen

Julfesten ikväll blev lyckad  :)  trevligt att träffa alla innan uppehållet . Blev fotad med tomten lägger upp bild sen :) ...  I morgon blir det umgås med  mina underbara vänner. Har ni haft en bra kväll??


Panik .....

Vi ska ju ha Julfest med ungdoms gruppen i kväll och jag har GLÖMT köpa julkapp. Aja det löser sig säkert !  Nu ska jag bara fundera vad jag ska ha på mig temat va rött ,det ända problemet är att jag har bara ett par röda chinos men dom har min bror på sitt elevhem.  

Lat eller vad?

Lunchen idag fick bli enkel med tanke på att jag inte orkar något annat :) 

Dagens outfit

  •  vit tröja från Bläck
  • gröna chinos frånfilippa k
  • strupor från boomerang
  • Blåt bälte från Peak


Bild kommer senare :)


Stan !

Godmorgon! kunde inte blogga så mycket igår bara för blogg.se inte funkade som det skulle.  Nu ska jag snart åka upp till stan för att ta en fika med en kompis . Sen ska jag åka och köpa en ny kamra slad (har tappat bort min).


i min vildaste fantasi !

      


Kollade nyss på en sjukt bra film " I min vildaste fantasi"  den visar att kärlek överviner allt!

Godmorgon!

Godmorgon alla trevliga bloggläsare :)  skönt att sova lite längre det behövs ibland.  Jag tänkte först vara ducktig och gå ut och springa en runda men när jag kollar ut,ser det inte så ibjudande ut.  Ska ringa någon kompis och kolla om dom har lust att åka pulka va sjukt länge sen men är sjukt kul :)


Dagens outfit

  • svart stickadtröja från Lylen & scott
  • Blå skjorta från Riely
  • gröna chinos från boomerang
  • bälte rött från Peak

Efter som min kamra inte vill som jag så får detta duga :) ska köpa en ny så snabbt som möjligt !


Hjälp !

Sitter och funderar vad jag ska ge en kompis i julklapp några förslag ?  Personen betyder väldigt mycket för mig :) 


Vill ha sommar !!!

Nu har jag varigt i stan en liten sväng blev inget inköp idag ... Väntar nog tills mellandagarna, då jag och några kompisar ska dra till Nova lund och shoppa sönder :)  kommer bli awsome .  Va sjukt kallt ute och halt hatar snö vill ha sommar :)


Välkommen till min nya blogg!

Hej alla Blogg läsare! Här får ni en blogg som kommer vara mycket bättre än alla andra bloggar.  Varför? Jo för jag e kille hur många bra killbloggar finns det … em typ inga så välkommen hoppas ni kommer gilla min blogg.