Bilder från igår :)





Tack kajsa , Amanda och fridolf för en rolig kväll :)  P.s måste säga en sak HÄSTAR ÄR LÄSKIGA OCH FARLIGA DOM KAN BITAS ;)

Städ dag :)

 

Hejsan bloggen Degen idag har bestått av att stotera bland mina skjotor och tröjor :) nu hänger allt snyggt och fint :)

styling by Mattias




Skjorta från Bläck :)

flytt gubbe :)



var och hjälpte herr Bill att flytta lite saker idag :)

styling by Mattias

 
Skjorta från Bläck
Jens från bluprint 



emmelie och jessica :D

kunde inte komma in på Blogg.se igår, så kunde inte heller blogga .  Igår va jag och träffa jessica och emmelie en stund :)  försökte ta några bilder lyckades dock inte så bra :)  men ska lägga upp bilderna senare i kväll :)


Kolla in :)

Sitter här och kollar på en en kille som verkligen har turen på sin sida :)  kolla in vilken kille http://video.se.msn.com/watch/video/luckiest-bowling-strike-ever/1jjbrxlje  :) 

Hemma :)

Kom för en stund sen hem från Amanda :)  efter muf mötet drog jag Amanda , Sabina och Fridolf till  Donken sen vidare hem hoss Amanda :)  Trevligt! :)  Nu ska jag sova stor dag i morgon :)

Muf möte :D

Nu ska jag möta upp Sabina Amanda fridolf sen drar vi vidare till Muf möte :) kommer bli awsome :D


pressbyrån



Morgonen började med frukost på Pressbyrån sen drog jag  vidare till att skriva Prov :) satt och funderade på varför det heter pressbryån :D några förslag :)?

mys & lungt




Ikväll blir det film kväll bara va hemma och vila upp sig prov i morgon och på Söndag blir det kristianatad och hanboll :)

Vår älskade sessa




Läste i Aftonbladet om vår älskade sessa Madde som dejtar borta i Nwy York  . Önskar henne alla lycka med det   givetvis hoppas jag att alla journalister låter henne dejta ifred.


Självförtronde

För ett tagsen mejlade en person mig och frågade varför jag inte bloggade om självförtronde tips . Och jag lovade att skriva lite om det. Så här kommer det första inlägget .

Om du känner dig ensam att du känner ingen tycker om dig eller dig uppskattad . Så be dina vänner skriva något vackert om dig så tar det du fram det och kollar på när du känner dig ensam :)


Filmkväll hos bill :)


Tack för igår :)

Hade jätte trevligt igår med Bill, Emma och Ellen :)  sommnade sent och vaknade sent :)  lägger upp bilder från igår lite senare idag .. :)


Emma och ellen gäst bloggar :)

Ikväll ska vi alla till Bill för en liten filmkväll. Bill och Mattias är båda väldigt trevliga och snälla med ett inte alltid så bra sinne för humor ,;), så kvällen kan väl knappast sluta annat än bra. Eftersom inte Ellen vill hjälpa mej och skriva tänker jag avrunda detta korta inlägget med att säga tack för att vi fick gästblogga och du är en väldigt trevlig prick Mattias, en av de snällaste vi känner och vi kommer nog ha mycket kul tillsammans med mycket galet skratt, ciao!


FILMKVÄLL

Nu Blir det åka och hämta Emma Ooch Ellen sen vidare till Bill på Film kväll :) Lägger upp bilder på min utfit och från kvällen när jag kommer hem :)

Telenor

 


När jag skulle ringa telenor igår för dom hade gjort fel så fick jag först prata med 2 dryga personer. Sen kom jag till en sjukt bra person som gjorde så jag kunde ringa ingen :) Funderar på att skicka choklado gram vad tycker ni ? :)


Prov Nej tack!

Hejsan bloggen :)  Idag har jag skrivigt prov i Engelska gick väll inte som jag hade hoppats aja . Nu ska jag träffa Hallen :) sen blir det hem och kolla på film :)  Imorgon blir det filmkväll med dom bästa :)

1 timme

Det tog mig idag 1 timme att bestämma vilka kläder jag ska ha på mig . Jobbigt när man har så mycket fina kläder svårt att välja då .  Nu drar jag till k-stad och möter upp Bosse och Magnus sen vidare på möte .


Dagens outfit




Tröja från Howlin
Chinos från Boomerang
klocka från Mortime


shoppat :)




Var och i stan en sväng hittade  ett par jens som jag bara va tvungen att köpa :)

Plugg !!!



slut prov i Engelska på lördag Måste få G för att klara kursen :)  så Nu Blir det plugg hela dagen lång .

styling by Emma & Ellen


En dag På Nova Lund med Emma och Ellen :)


Mellandagsrea



Nu blir det åka till Nova Lund på mellandags rea med Emma och Ellen :)  Nu ska jag shoppa  loss :)

Nova i Morgon

kom hem för en lite stund sen :) I morgon blir det Nova Lund med Emma och Ellen :)  Kommer bli awsomem Lovar att fota ! :)


snart kommer taxin



Nu ska jag ta taxi upp till stan för att ta tåget vidare till -stad blir 1-klass som vanligt på tåget :)

k-stad

Sov länge idag va helt slut efter några as roliga dagar med dom bästa :)  Nu ska jag snart till k-stad och möte upp magnus och ta en bit mat sen dra vidare till  Fhg möte :) Kommer bli awsome :D

Hemma !

Hemma efter först Muf möte sen träffade jag Julia  och några av hennes  tjej kompisar :)  I morgon blir det möte med rödakorset :)

Bilder från igår /idag :)





Tack för igår :)

Tack alla för igår :) bion va sjukt kul med Elin  Kajsa , Amanda , Sabina och fridolf . Sen drog vi hem till Amanda och kolla på film med Dennis, Elin  Kajsa , Amanda , Sabina och fridolf :)  sen sommna vi runt halv 4 :)  Lägger upp bilderna från igår senare idag :) Nu ska jag på möte klckan 5 med moderaternas ungdoms förbund :)

Kajsa gästbloggar!

Vad ska man säga?
Jag har nu då känt Mattias i några månader och han är världens finaste kille!
Just nu sitter han här bredvid mig och är lika söt som alltid ;)
Han är en av de killar som står mig närmst och han har ett hjärta av guld.

Han hälsar också att jag är bäst i hela universum.
Pusssss love you :)

Bio Dax !!

Nu Blir det bio med kajsa, Sabina ,Elin ,Fridolf och Amanda kommer bli awsome :)  Lägger upp bilder när jag kommer hem . :)  Narnia här kommer vi !!


Kvällens outfit



Tröja  från  Lylen &scott
jens  från  MQ

Givande samtal :)

Prata nyss med min muf kompis Bill vi hade ett väldigt givande samtal :)  i morgon blir det Bio med dom bästa :D


Läsar fråga














Hej Mattias jag följde din föra blogg och såg att du hade en ny.  Kan du inte börja skriva självförtroende tips på denna bloggen med?  Dom förra va jätte bra . Snälla dom förra hjälpte verkligen mig .

Mattias svarar: Givetvis tack för tipset .  Jag kommer kanske skriva lite då och då och inte som på min förra varje vecka men håll utkik : )  / Mattias


Nytt år nya förväntningar !!

Tänk nu är det nytt år :)  Tänk vad tiden gått snabbt, jag längtar tills sommaren det kommer bli awsome :)  Nu ska jag åka och hyra film .  Allt är typ stängt idag så blir ingen shopping föräns på måndag :)